Over Mij

Mijn naam is Nancy van Deurzen woonachtig met mijn partner en dochters in Erp.

Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik in de knoop met mezelf, ik zat niet lekker in mijn vel, was erg moe, had last van mijn darmen. Ik was prikkelbaar en angstig, ik durfde amper mijn huis te verlaten. Het was een pittige tijd maar nu ben ik blij dat ik deze periode heb doormaakt, het heeft me de persoon gemaakt die ik nu ben.

In die periode kwam ik in aanraking met verschillende therapieën die me allemaal een stukje meer mezelf maakte, zo ook kwam ik in aanraking met voetreflex. Ik vond dit zo mega interessant en had er zelf baat bij. Dat heeft er toe geleid dat ik de opleiding ben gaan volgen en nu mijn eigen praktijk heb om ook jullie dit te laten ervaren wat het met je kan doen.

Mijn praktijk naam is WelKom thuis, deze heeft voor mij meerdere betekenissen. 

  • Wel, Kom Thuis in jezelf.
  • Welkom bij mij thuis, wees welkom.
  • En natuurlijk mijn eigen reis die ik de afgelopen jaren heb gemaakt en steeds meer tegen mezelf kan zeggen Welkom thuis in mijn eigen huis/lichaam
Ook het logo en de kleur heeft een betekenis: groen is mijn lievelingskleur en staat ook

voor de hartchakra (leven vanuit je hart) vandaar ook de hartvorm van de voeten, voeten zijn de dragers van je lichaam, zorg er goed voor, ze brengen je overal waar je heen wil.


Als je altijd op je tenen loopt, land je nooit volledig op de aarde.